Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Edinburgh


Det er midt om natten i Edinburgh, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Edinburgh

Tidszonen som Edinburgh er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Edinburgh i Skottland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Edinburgh

Her kan du se hva klokken er i Edinburgh i Skottland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Edinburgh.

Generelle fakta om Edinburgh

Edinburgh ligger i Skottland, og er faktisk også hovedstaden i Skottland. Det er ca. 465 000 innbyggere i Edinburgh, og Edinburgh er ca. 264 km2 (kvadratkilometer) stor. I Skottland er det offisielle språket engelsk, skotsk-gælisk og skotsk, og den offisielle valutaen i Skottland er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Skottland er .uk samt .scot. Den 30 november feirer Skottland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Edinburgh

For å ringe Edinburgh fra et annet land, ring først landskoden for Skottland som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Edinburgh som er 0131, ring deretter nummeret du vil ringe i Edinburgh.

Soloppgang og solnedgang i Edinburgh

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Edinburgh både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Edinburgh.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:12:36
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:25:51
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:39:05
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:10:47
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:26:01
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:41:14

Flagg i Skottland og Edinburgh

Her kan du se hvilket flagg landet Skottland har, og dermed også Edinburgh. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Før turen til Edinburgh

Hvis du planlegger en reise til Edinburgh, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Edinburgh akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Edinburgh

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Edinburgh?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Edinburgh?

Edinburgh på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Edinburgh, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Edinburgh. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Edinburgh. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Edinburgh godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Edinburgh
   ››  Engelsk Wikipedia side om Edinburgh

Kart over Edinburgh i Skottland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Skottland Edinburgh ligger.