Hva er klokka i Serbia


Det er midt om natten i Serbia, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Serbia

Tidszonen som Serbia er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Serbia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Serbia

Her kan du se hva klokken er i Serbia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Serbia.

Generelle fakta om Serbia

I landet Serbia bor det omtrent 7 000 000 innbyggere i et område på ca. 88 361 km2, hovedstaden i Serbia heter Beograd. Landskoden for å ringe noen i Serbia fra et annet land er +381. I Serbia er det offisielle språket serbisk, og den offisielle valutaen i Serbia er serbisk dinar (RSD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Serbia er .rs. Den 15 februar feirer Serbia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Serbia

Her kan du se hvilket flagg landet Serbia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇷🇸

Links for at læse mere om Serbia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Serbien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Serbien?

Serbia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Serbia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Serbia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Serbia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Serbia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Serbia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Serbia

Kart over Serbia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Serbia ligger.