Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Beograd


Det er aften i Beograd, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Beograd

Tidszonen som Beograd er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Beograd i Serbia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Beograd

Her kan du se hva klokken er i Beograd i Serbia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Beograd.

Generelle fakta om Beograd

Beograd ligger i Serbia, og er faktisk også hovedstaden i Serbia. Det er ca. 1 200 000 innbyggere i Beograd, og Beograd er ca. 360 km2 (kvadratkilometer) stor. Beograd ble grunnlagt før 279 f.Kr.. I Serbia er det offisielle språket serbisk, og den offisielle valutaen i Serbia er serbisk dinar (RSD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Serbia er .rs. Den 15 februar feirer Serbia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Beograd

For å ringe Beograd fra et annet land, ring først landskoden for Serbia som er +381, etterfulgt av retningsnummeret for Beograd som er 11, ring deretter nummeret du vil ringe i Beograd.

Soloppgang og solnedgang i Beograd

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Beograd både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Beograd.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:01:44
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 11:51:06
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 16:40:28
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:00:42
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:51:17
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:41:52

Flagg i Serbia og Beograd

Her kan du se hvilket flagg landet Serbia har, og dermed også Beograd. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇷🇸

Links for at læse mere om Beograd

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Belgrad?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Beograd?

Beograd på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Beograd, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Beograd. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Beograd. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Beograd godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Beograd
   ››  Engelsk Wikipedia side om Beograd

Kart over Beograd i Serbia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Serbia Beograd ligger.