Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Taipei


Det er frokosttid i Taipei, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Taipei

Tidszonen som Taipei er i er National Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Taipei i Republikken Kina (Taiwan) er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Taipei

Her kan du se hva klokken er i Taipei i Republikken Kina (Taiwan) akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Taipei.

Generelle fakta om Taipei

Taipei ligger i Republikken Kina (Taiwan), og er faktisk også hovedstaden i Republikken Kina (Taiwan). Det er ca. 2 620 000 innbyggere i Taipei, og Taipei er ca. 271 km2 (kvadratkilometer) stor. Taipei ble grunnlagt i 1709. I Republikken Kina (Taiwan) er det offisielle språket mandarinkinesisk, taiwansk, hakka og formosiske språk, og den offisielle valutaen i Republikken Kina (Taiwan) er taiwansk dollar (TWD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Republikken Kina (Taiwan) er .tw. Den 10 oktober feirer Republikken Kina (Taiwan) sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Taipei

For å ringe Taipei fra et annet land, ring først landskoden for Republikken Kina (Taiwan) som er +886, etterfulgt av retningsnummeret for Taipei som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Taipei.

Soloppgang og solnedgang i Taipei

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Taipei både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Taipei.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:37:36
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:06:46
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:35:56
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:37:13
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:06:56
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:36:40

Flagg i Republikken Kina (Taiwan) og Taipei

Her kan du se hvilket flagg landet Republikken Kina (Taiwan) har, og dermed også Taipei. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇼

Links for at læse mere om Taipei

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Taipei?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Taipei?

Taipei på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Taipei, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Taipei. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Taipei. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Taipei godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Taipei
   ››  Engelsk Wikipedia side om Taipei

Kart over Taipei i Republikken Kina (Taiwan)

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Republikken Kina (Taiwan) Taipei ligger.