Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Republikken Kina (Taiwan)


Det er midt om natten i Republikken Kina (Taiwan), onsdagen den 6 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Republikken Kina (Taiwan)

Tidszonen som Republikken Kina (Taiwan) er i er National Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Republikken Kina (Taiwan) er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Republikken Kina (Taiwan)

Her kan du se hva klokken er i Republikken Kina (Taiwan) akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Republikken Kina (Taiwan).

Generelle fakta om Republikken Kina (Taiwan)

I landet Republikken Kina (Taiwan) bor det omtrent 24 000 000 innbyggere i et område på ca. 35 980 km2, hovedstaden i Republikken Kina (Taiwan) heter Taipei. Landskoden for å ringe noen i Republikken Kina (Taiwan) fra et annet land er +886. I Republikken Kina (Taiwan) er det offisielle språket mandarinkinesisk, taiwansk, hakka og formosiske språk, og den offisielle valutaen i Republikken Kina (Taiwan) er taiwansk dollar (TWD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Republikken Kina (Taiwan) er .tw. Den 10 oktober feirer Republikken Kina (Taiwan) sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Republikken Kina (Taiwan)s byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Republikken Kina (Taiwan).

Flagg i Republikken Kina (Taiwan)

Her kan du se hvilket flagg landet Republikken Kina (Taiwan) har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇼

Stikkontakt og reiseadapter i Republikken Kina (Taiwan)

Før du legger ut på en tur til Republikken Kina (Taiwan), kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Republikken Kina (Taiwan) er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Republikken Kina (Taiwan). Les mer her om reiseadapter Republikken Kina (Taiwan).

Links for at læse mere om Republikken Kina (Taiwan)

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Taiwan?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Taiwan?

Republikken Kina (Taiwan) på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Republikken Kina (Taiwan), anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Republikken Kina (Taiwan). Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Republikken Kina (Taiwan). Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Republikken Kina (Taiwan) godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Republikken Kina (Taiwan)
   ››  Engelsk Wikipedia side om Republikken Kina (Taiwan)

Republikken Kina (Taiwan) på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Republikken Kina (Taiwan) ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.