Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Doha


Det er aften i Doha, fredag den 15. oktober 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Doha

Tidszonen som Doha er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Doha i Qatar er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Doha

Her kan du se hva klokken er i Doha i Qatar akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Doha.

Generelle fakta om Doha

Doha ligger i Qatar, og er faktisk også hovedstaden i Qatar. Det er ca. 2 382 000 innbyggere i Doha, og Doha er ca. 132 km2 (kvadratkilometer) stor. Doha ble grunnlagt 1825. I Qatar er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Qatar er qatarsk rijal (QAR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Qatar er .qa. Den 18 desember feirer Qatar sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Doha

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Doha både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Doha.

Soloppgang i dag
fredag 15. oktober 2021
kl. 05:32:20
Senit i dag
fredag 15. oktober 2021
kl. 11:19:39
Solnedgang i dag
fredag 15. oktober 2021
kl. 17:06:59
Soloppgang i morgen
lørdag 16. oktober 2021
kl. 05:32:50
Senit i morgen
lørdag 16. oktober 2021
kl. 11:19:26
Solnedgang i morgen
lørdag 16. oktober 2021
kl. 17:06:03

Flagg i Qatar og Doha

Her kan du se hvilket flagg landet Qatar har, og dermed også Doha. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇶🇦

Stikkontakt og reiseadapter i Qatar

Før du legger ut på en tur til Qatar, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Qatar er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Qatar

Links for at læse mere om Doha

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Doha?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Doha?

Doha på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Doha, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Doha. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Doha. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Doha godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Doha
   ››  Engelsk Wikipedia side om Doha

Doha i Qatar på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Qatar Doha ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.