Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Qatar


Det er morgen i Qatar, torsdag den 23. september 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Qatar

Tidszonen som Qatar er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Qatar er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Qatar

Her kan du se hva klokken er i Qatar akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Qatar.

Generelle fakta om Qatar

I landet Qatar bor det omtrent 2 700 000 innbyggere i et område på ca. 11 581 km2, hovedstaden i Qatar heter Doha. Landskoden for å ringe noen i Qatar fra et annet land er +974. I Qatar er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Qatar er qatarsk rijal (QAR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Qatar er .qa. Den 18 desember feirer Qatar sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Qatars byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Qatar.

Flagg i Qatar

Her kan du se hvilket flagg landet Qatar har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇶🇦

Stikkontakt og reiseadapter i Qatar

Før du legger ut på en tur til Qatar, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Qatar er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Qatar

Links for at læse mere om Qatar

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Qatar?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Qatar?

Qatar på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Qatar, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Qatar. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Qatar. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Qatar godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Qatar
   ››  Engelsk Wikipedia side om Qatar

Qatar på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Qatar ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.