Hva er klokka i Portugal


Det er eftermiddag i Portugal, onsdag den 11. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Portugal

Tidszonen som Portugal er i er WET (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Portugal er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Portugal

Her kan du se hva klokken er i Portugal akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Portugal.

Generelle fakta om Portugal

I landet Portugal bor det omtrent 10 500 000 innbyggere i et område på ca. 92 212 km2, hovedstaden i Portugal heter Lisboa. Landskoden for å ringe noen i Portugal fra et annet land er +351. I Portugal er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Portugal er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Portugal er .pt. Den 10 juni feirer Portugal sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Portugals byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Portugal.

Flagg i Portugal

Her kan du se hvilket flagg landet Portugal har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇹

Før turen til Portugal

Hvis du planlegger en reise til Portugal, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Portugal akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Portugal

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Portugal?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Portugal?

Portugal på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Portugal, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Portugal. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Portugal. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Portugal godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Portugal
   ››  Engelsk Wikipedia side om Portugal

Kart over Portugal

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Portugal ligger.