Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Lisboa


Det er midt om natten i Lisboa, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Lisboa

Tidszonen som Lisboa er i er Western European Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Lisboa i Portugal er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Lisboa

Her kan du se hva klokken er i Lisboa i Portugal akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Lisboa.

Generelle fakta om Lisboa

Lisboa ligger i Portugal, og er faktisk også hovedstaden i Portugal. Det er ca. 570 000 innbyggere i Lisboa, og Lisboa er ca. 100 km2 (kvadratkilometer) stor. Lisboa ble grunnlagt ca. 1256. I Portugal er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Portugal er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Portugal er .pt. Den 10 juni feirer Portugal sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Lisboa

For å ringe Lisboa fra et annet land, ring først landskoden for Portugal som er +351, etterfulgt av retningsnummeret for Lisboa som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Lisboa.

Soloppgang og solnedgang i Lisboa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Lisboa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Lisboa.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:13:32
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:38:59
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:04:27
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:12:01
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:38:42
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:05:24

Flagg i Portugal og Lisboa

Her kan du se hvilket flagg landet Portugal har, og dermed også Lisboa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇹

Før turen til Lisboa

Hvis du planlegger en reise til Lisboa, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Lisboa akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Lisboa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Lissabon?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Lissabon?

Lisboa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Lisboa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Lisboa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Lisboa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Lisboa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Lisboa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Lisboa

Kart over Lisboa i Portugal

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Portugal Lisboa ligger.