Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Warszawa


Det er morgen i Warszawa, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Warszawa

Tidszonen som Warszawa er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Warszawa i Polen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Warszawa

Her kan du se hva klokken er i Warszawa i Polen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Warszawa.

Generelle fakta om Warszawa

Warszawa ligger i Polen, og er faktisk også hovedstaden i Polen. Det er ca. 1 800 000 innbyggere i Warszawa, og Warszawa er ca. 517 km2 (kvadratkilometer) stor. Warszawa ble grunnlagt i det 13. århundre. I Polen er det offisielle språket polsk, og den offisielle valutaen i Polen er polsk złoty (PLN). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Polen er .pl. Den 3 mai feirer Polen sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Warszawa

For å ringe Warszawa fra et annet land, ring først landskoden for Polen som er +48, etterfulgt av retningsnummeret for Warszawa som er 22, ring deretter nummeret du vil ringe i Warszawa.

Soloppgang og solnedgang i Warszawa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Warszawa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Warszawa.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:21:05
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:49:02
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:16:59
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:19:35
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:49:12
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:18:49

Flagg i Polen og Warszawa

Her kan du se hvilket flagg landet Polen har, og dermed også Warszawa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇱

Links for at læse mere om Warszawa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Warszawa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Warszawa?

Warszawa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Warszawa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Warszawa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Warszawa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Warszawa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Warszawa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Warszawa

Kart over Warszawa i Polen

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Polen Warszawa ligger.