Hva er klokka i Lima


Det er aften i Lima, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Lima

Tidszonen som Lima er i er PET (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Lima i Peru er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Lima

Her kan du se hva klokken er i Lima i Peru akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Lima.

Generelle fakta om Lima

Lima ligger i Peru, og er faktisk også hovedstaden i Peru. Det er ca. 7 600 000 innbyggere i Lima, og Lima er ca. 2 670 km2 (kvadratkilometer) stor. Lima ble grunnlagt 18. januar 1536. I Peru er det offisielle språket spansk, quechua og aymara, og den offisielle valutaen i Peru er peruansk nuevo sol (PEN). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Peru er .pe. Den 28 juli feirer Peru sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Lima

For å ringe Lima fra et annet land, ring først landskoden for Peru som er +51, etterfulgt av retningsnummeret for Lima som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Lima.

Flagg i Peru og Lima

Her kan du se hvilket flagg landet Peru har, og dermed også Lima. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇪

Links for at læse mere om Lima

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Lima?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Lima?

Lima på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Lima, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Lima. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Lima. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Lima godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Lima
   ››  Engelsk Wikipedia side om Lima

Kart over Lima i Peru

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Peru Lima ligger.