Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Asunción


Det er morgen i Asunción, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Asunción

Tidszonen som Asunción er i er Paraguay Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Asunción i Paraguay er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Asunción

Her kan du se hva klokken er i Asunción i Paraguay akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Asunción.

Generelle fakta om Asunción

Asunción ligger i Paraguay, og er faktisk også hovedstaden i Paraguay. Det er ca. 530 000 innbyggere i Asunción, og Asunción er ca. 117 km2 (kvadratkilometer) stor. Asunción ble grunnlagt 15. august 1537. I Paraguay er det offisielle språket spansk og guarani, og den offisielle valutaen i Paraguay er paraguayansk guaraní (PYG). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Paraguay er .py. Den 15 mai feirer Paraguay sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Asunción

For å ringe Asunción fra et annet land, ring først landskoden for Paraguay som er +595, etterfulgt av retningsnummeret for Asunción som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Asunción.

Soloppgang og solnedgang i Asunción

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Asunción både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Asunción.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:24:29
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:03:25
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 19:42:22
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:25:14
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:03:35
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 19:41:56

Flagg i Paraguay og Asunción

Her kan du se hvilket flagg landet Paraguay har, og dermed også Asunción. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇾

Links for at læse mere om Asunción

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Asunción?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Asunción?

Asunción på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Asunción, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Asunción. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Asunción. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Asunción godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Asunción
   ››  Engelsk Wikipedia side om Asunción

Kart over Asunción i Paraguay

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Paraguay Asunción ligger.