Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Paraguay


Det er aften i Paraguay, tirsdag den 22. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Paraguay

Tidszonen som Paraguay er i er Paraguay Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Paraguay er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Paraguay

Her kan du se hva klokken er i Paraguay akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Paraguay.

Generelle fakta om Paraguay

I landet Paraguay bor det omtrent 7 100 000 innbyggere i et område på ca. 406 752 km2, hovedstaden i Paraguay heter Asunción. Landskoden for å ringe noen i Paraguay fra et annet land er +595. I Paraguay er det offisielle språket spansk og guarani, og den offisielle valutaen i Paraguay er paraguayansk guaraní (PYG). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Paraguay er .py. Den 15 mai feirer Paraguay sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Paraguays byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Paraguay.

Flagg i Paraguay

Her kan du se hvilket flagg landet Paraguay har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Paraguay

Før du legger ut på en tur til Paraguay, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Paraguay er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Paraguay.

Links for at læse mere om Paraguay

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Paraguay?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Paraguay?

Paraguay på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Paraguay, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Paraguay. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Paraguay. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Paraguay godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Paraguay
   ››  Engelsk Wikipedia side om Paraguay

Paraguay på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Paraguay ligger.