Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Oslo


Det er morgen i Oslo, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Oslo

Tidszonen som Oslo er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Oslo i Norge er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Oslo

Her kan du se hva klokken er i Oslo i Norge akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Oslo.

Generelle fakta om Oslo

Oslo ligger i Norge, og er faktisk også hovedstaden i Norge. Det er ca. 670 000 innbyggere i Oslo, og Oslo er ca. 481 km2 (kvadratkilometer) stor. Oslo ble grunnlagt i 1048. I Norge er det offisielle språket norsk og samisk, og den offisielle valutaen i Norge er norsk krone (NOK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Norge er .no. Den 17 mai feirer Norge sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Oslo

For å ringe Oslo fra et annet land, ring først landskoden for Norge som er +47, etterfulgt av retningsnummeret for Oslo som er 00, ring deretter nummeret du vil ringe i Oslo.

Soloppgang og solnedgang i Oslo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Oslo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Oslo.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:36:54
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:30:05
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:23:15
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:34:39
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:30:15
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:25:50

Flagg i Norge og Oslo

Her kan du se hvilket flagg landet Norge har, og dermed også Oslo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇴

Links for at læse mere om Oslo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Oslo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Oslo?

Oslo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Oslo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Oslo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Oslo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Oslo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Oslo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Oslo

Kart over Oslo i Norge

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Norge Oslo ligger.