Hva er klokka i Norge


Det er midt om natten i Norge, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Norge

Tidszonen som Norge er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Norge er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Norge

Her kan du se hva klokken er i Norge akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Norge.

Generelle fakta om Norge

I landet Norge bor det omtrent 5 400 000 innbyggere i et område på ca. 385 207 km2, hovedstaden i Norge heter Oslo. Landskoden for å ringe noen i Norge fra et annet land er +47. I Norge er det offisielle språket norsk og samisk, og den offisielle valutaen i Norge er norsk krone (NOK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Norge er .no. Den 17 mai feirer Norge sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Norge

Her kan du se hvilket flagg landet Norge har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇴

Links for at læse mere om Norge

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Norge?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Norge?

Norge på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Norge, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Norge. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Norge. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Norge godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Norge
   ››  Engelsk Wikipedia side om Norge

Kart over Norge

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Norge ligger.