Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Pyongyang


Det er aften i Pyongyang, lørdag den 22. februar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Pyongyang

Tidszonen som Pyongyang er i er Pyongyang Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Pyongyang i Nord-Korea er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Pyongyang

Her kan du se hva klokken er i Pyongyang i Nord-Korea akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Pyongyang.

Generelle fakta om Pyongyang

Pyongyang ligger i Nord-Korea, og er faktisk også hovedstaden i Nord-Korea. Det er ca. 2 900 000 innbyggere i Pyongyang, og Pyongyang er ca. 2 000 km2 (kvadratkilometer) stor. Pyongyang ble grunnlagt i 1122 f.Kr.. I Nord-Korea er det offisielle språket koreansk, og den offisielle valutaen i Nord-Korea er nordkoreansk won (KPW). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nord-Korea er .kp. Den 9 september feirer Nord-Korea sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Pyongyang

For å ringe Pyongyang fra et annet land, ring først landskoden for Nord-Korea som er +850, etterfulgt av retningsnummeret for Pyongyang som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Pyongyang.

Soloppgang og solnedgang i Pyongyang

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Pyongyang både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Pyongyang.

Soloppgang i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 06:48:51
Senit i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 12:19:41
Solnedgang i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 17:50:32
Soloppgang i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 06:47:29
Senit i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 12:19:33
Solnedgang i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 17:51:38

Flagg i Nord-Korea og Pyongyang

Her kan du se hvilket flagg landet Nord-Korea har, og dermed også Pyongyang. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇵

Links for at læse mere om Pyongyang

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Pyongyang?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Pyongyang?

Pyongyang på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Pyongyang, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Pyongyang. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Pyongyang. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Pyongyang godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Pyongyang
   ››  Engelsk Wikipedia side om Pyongyang

Kart over Pyongyang i Nord-Korea

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Nord-Korea Pyongyang ligger.