Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Belfast


Det er midt om natten i Belfast, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Belfast

Tidszonen som Belfast er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Belfast i Nord-Irland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Belfast

Her kan du se hva klokken er i Belfast i Nord-Irland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Belfast.

Generelle fakta om Belfast

Belfast ligger i Nord-Irland, og er faktisk også hovedstaden i Nord-Irland. Det er ca. 340 000 innbyggere i Belfast, og Belfast er ca. 133 km2 (kvadratkilometer) stor. I Nord-Irland er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Nord-Irland er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nord-Irland er .uk. Den 17 mars feirer Nord-Irland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Belfast

For å ringe Belfast fra et annet land, ring først landskoden for Nord-Irland som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Belfast som er 028, ring deretter nummeret du vil ringe i Belfast.

Soloppgang og solnedgang i Belfast

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Belfast både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Belfast.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:17:48
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:36:49
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:55:50
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:16:06
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:36:59
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:57:51

Flagg i Nord-Irland og Belfast

Her kan du se hvilket flagg landet Nord-Irland har, og dermed også Belfast. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇧

Før turen til Belfast

Hvis du planlegger en reise til Belfast, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Belfast akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Belfast

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Belfast?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Belfast?

Belfast på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Belfast, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Belfast. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Belfast. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Belfast godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Belfast
   ››  Engelsk Wikipedia side om Belfast

Kart over Belfast i Nord-Irland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Nord-Irland Belfast ligger.