Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nord-Irland


Det er midt om natten i Nord-Irland, onsdag den 23. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nord-Irland

Tidszonen som Nord-Irland er i er Greenwich Mean Time (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nord-Irland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nord-Irland

Her kan du se hva klokken er i Nord-Irland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nord-Irland.

Generelle fakta om Nord-Irland

I landet Nord-Irland bor det omtrent 1 900 000 innbyggere i et område på ca. 14 130 km2, hovedstaden i Nord-Irland heter Belfast. Landskoden for å ringe noen i Nord-Irland fra et annet land er +44. I Nord-Irland er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Nord-Irland er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nord-Irland er .uk. Den 17 mars feirer Nord-Irland sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Nord-Irlands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Nord-Irland.

Flagg i Nord-Irland

Her kan du se hvilket flagg landet Nord-Irland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇧

Før turen til Nord-Irland

Hvis du planlegger en reise til Nord-Irland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Nord-Irland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Nord-Irland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nordirland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nordirland?

Nord-Irland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nord-Irland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nord-Irland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nord-Irland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nord-Irland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nord-Irland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nord-Irland

Nord-Irland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Nord-Irland ligger.