Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Auckland


Det er frokosttid i Auckland, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Auckland

Tidszonen som Auckland er i er New Zealand Standard Time (UTC+12), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Auckland i New Zealand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Auckland

Her kan du se hva klokken er i Auckland i New Zealand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Auckland.

Generelle fakta om Auckland

Auckland ligger i New Zealand. Det er ca. 1 550 000 innbyggere i Auckland, og Auckland er ca. 1 092 km2 (kvadratkilometer) stor. I New Zealand er det offisielle språket engelsk, maorisk og newzealandsk tegnspråk, og den offisielle valutaen i New Zealand er newzealandsk dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i New Zealand er .nz. Den 6 februar feirer New Zealand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Auckland

For å ringe Auckland fra et annet land, ring først landskoden for New Zealand som er +64, etterfulgt av retningsnummeret for Auckland som er 09, ring deretter nummeret du vil ringe i Auckland.

Soloppgang og solnedgang i Auckland

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Auckland både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Auckland.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:38:19
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:23:31
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:08:43
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:39:11
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:23:14
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:07:17

Flagg i New Zealand og Auckland

Her kan du se hvilket flagg landet New Zealand har, og dermed også Auckland. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇿

Links for at læse mere om Auckland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Auckland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Auckland?

Auckland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Auckland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Auckland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Auckland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Auckland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Auckland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Auckland

Kart over Auckland i New Zealand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i New Zealand Auckland ligger.