Hva er klokka i New Zealand


Det er morgen i New Zealand, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i New Zealand

Tidszonen som New Zealand er i er NZST (UTC+12), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og New Zealand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i New Zealand

Her kan du se hva klokken er i New Zealand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i New Zealand.

Generelle fakta om New Zealand

I landet New Zealand bor det omtrent 5 000 000 innbyggere i et område på ca. 268 021 km2. Landskoden for å ringe noen i New Zealand fra et annet land er +64. I New Zealand er det offisielle språket engelsk, maorisk og newzealandsk tegnspråk, og den offisielle valutaen i New Zealand er newzealandsk dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i New Zealand er .nz. Den 6 februar feirer New Zealand sin årlige nasjonale dag.

Flagg i New Zealand

Her kan du se hvilket flagg landet New Zealand har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇿

Links for at læse mere om New Zealand

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nya Zeeland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i New Zealand?

New Zealand på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om New Zealand, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om New Zealand. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om New Zealand. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om New Zealand godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om New Zealand
   ››  Engelsk Wikipedia side om New Zealand

Kart over New Zealand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor New Zealand ligger.