Hva er klokka i Nederland


Det er midt om natten i Nederland, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nederland

Tidszonen som Nederland er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nederland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nederland

Her kan du se hva klokken er i Nederland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nederland.

Generelle fakta om Nederland

I landet Nederland bor det omtrent 17 400 000 innbyggere i et område på ca. 41 543 km2, hovedstaden i Nederland heter Amsterdam. Landskoden for å ringe noen i Nederland fra et annet land er +31. I Nederland er det offisielle språket nederlandsk og vestfrisisk, og den offisielle valutaen i Nederland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nederland er .nl. Den 27 april feirer Nederland sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Nederland

Her kan du se hvilket flagg landet Nederland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇱

Før turen til Nederland

Hvis du planlegger en reise til Nederland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Nederland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Nederland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nederländerna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Holland?

Nederland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nederland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nederland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nederland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nederland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nederland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nederland

Kart over Nederland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Nederland ligger.