Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nederland


Det er midt om natten i Nederland, onsdag den 23. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nederland

Tidszonen som Nederland er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nederland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nederland

Her kan du se hva klokken er i Nederland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nederland.

Generelle fakta om Nederland

I landet Nederland bor det omtrent 17 400 000 innbyggere i et område på ca. 41 543 km2, hovedstaden i Nederland heter Amsterdam. Landskoden for å ringe noen i Nederland fra et annet land er +31. I Nederland er det offisielle språket nederlandsk og vestfrisisk, og den offisielle valutaen i Nederland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nederland er .nl. Den 27 april feirer Nederland sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Nederlands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Nederland.

Flagg i Nederland

Her kan du se hvilket flagg landet Nederland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇱

Før turen til Nederland

Hvis du planlegger en reise til Nederland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Nederland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Stikkontakt og reiseadapter i Nederland

Før du legger ut på en tur til Nederland, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Nederland er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Nederland.

Links for at læse mere om Nederland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nederländerna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Holland?

Nederland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nederland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nederland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nederland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nederland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nederland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nederland

Nederland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Nederland ligger.