Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Port Louis


Det er midt om natten i Port Louis, fredagen den 14 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Port Louis

Tidszonen som Port Louis er i er Mauritius Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Port Louis i Mauritius er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Port Louis

Her kan du se hva klokken er i Port Louis i Mauritius akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Port Louis.

Generelle fakta om Port Louis

Port Louis ligger i Mauritius, og er faktisk også hovedstaden i Mauritius. Det er ca. 150 000 innbyggere i Port Louis, og Port Louis er ca. 47 km2 (kvadratkilometer) stor. Port Louis ble grunnlagt i 1638. I Mauritius er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Mauritius er mauritisk rupi (MUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mauritius er .mu. Den 12 mars feirer Mauritius sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Port Louis

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Port Louis både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Port Louis.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 06:41:18
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 12:10:09
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 17:39:00
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 06:41:36
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 12:10:22
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 17:39:08

Flagg i Mauritius og Port Louis

Her kan du se hvilket flagg landet Mauritius har, og dermed også Port Louis. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇺

Stikkontakt og reiseadapter i Mauritius

Før du legger ut på en tur til Mauritius, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Mauritius er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Mauritius.

Links for at læse mere om Port Louis

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Port Louis?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Port Louis?

Port Louis på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Port Louis, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Port Louis. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Port Louis. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Port Louis godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Port Louis
   ››  Engelsk Wikipedia side om Port Louis

Port Louis i Mauritius på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Mauritius Port Louis ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.