Hva er klokka i Port Louis


Det er morgen i Port Louis, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Port Louis

Tidszonen som Port Louis er i er MUT (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Port Louis i Mauritius er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Port Louis

Her kan du se hva klokken er i Port Louis i Mauritius akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Port Louis.

Generelle fakta om Port Louis

Port Louis ligger i Mauritius, og er faktisk også hovedstaden i Mauritius. Det er ca. 150 000 innbyggere i Port Louis, og Port Louis er ca. 47 km2 (kvadratkilometer) stor. Port Louis ble grunnlagt i 1638. I Mauritius er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Mauritius er mauritisk rupi (MUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mauritius er .mu. Den 12 mars feirer Mauritius sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Mauritius og Port Louis

Her kan du se hvilket flagg landet Mauritius har, og dermed også Port Louis. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇺

Links for at læse mere om Port Louis

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Port Louis?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Port Louis?

Port Louis på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Port Louis, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Port Louis. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Port Louis. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Port Louis godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Port Louis
   ››  Engelsk Wikipedia side om Port Louis

Kart over Port Louis i Mauritius

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Mauritius Port Louis ligger.