Hva er klokka i Mauritius


Det er midt om natten i Mauritius, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Mauritius

Tidszonen som Mauritius er i er MUT (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mauritius er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Mauritius

Her kan du se hva klokken er i Mauritius akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Mauritius.

Generelle fakta om Mauritius

I landet Mauritius bor det omtrent 1 300 000 innbyggere i et område på ca. 2 040 km2, hovedstaden i Mauritius heter Port Louis. Landskoden for å ringe noen i Mauritius fra et annet land er +230. I Mauritius er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Mauritius er mauritisk rupi (MUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mauritius er .mu. Den 12 mars feirer Mauritius sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Mauritius

Her kan du se hvilket flagg landet Mauritius har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇺

Links for at læse mere om Mauritius

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Mauritius?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mauritius?

Mauritius på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mauritius, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mauritius. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mauritius. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mauritius godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mauritius
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mauritius

Kart over Mauritius

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Mauritius ligger.