Hva er klokka i Valletta


Det er midt om natten i Valletta, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Valletta

Tidszonen som Valletta er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Valletta i Malta er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Valletta

Her kan du se hva klokken er i Valletta i Malta akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Valletta.

Generelle fakta om Valletta

Valletta ligger i Malta, og er faktisk også hovedstaden i Malta. Det er ca. 6 500 innbyggere i Valletta, og Valletta er ca. 0,8 km2 (kvadratkilometer) stor. Valletta ble grunnlagt 28. mars, 1566. I Malta er det offisielle språket maltesisk og engelsk, og den offisielle valutaen i Malta er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Malta er .mt. Den 21 september feirer Malta sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Valletta

For å ringe Valletta fra et annet land, ring først landskoden for Malta som er +356, etterfulgt av retningsnummeret for Valletta som er (ikke noe mer), ring deretter nummeret du vil ringe i Valletta.

Flagg i Malta og Valletta

Her kan du se hvilket flagg landet Malta har, og dermed også Valletta. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇹

Før turen til Valletta

Hvis du planlegger en reise til Valletta, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Valletta akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Valletta

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Valletta?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Valletta?

Valletta på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Valletta, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Valletta. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Valletta. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Valletta godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Valletta
   ››  Engelsk Wikipedia side om Valletta

Kart over Valletta i Malta

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Malta Valletta ligger.