Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Malta


Det er aften i Malta, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Malta

Tidszonen som Malta er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Malta er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Malta

Her kan du se hva klokken er i Malta akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Malta.

Generelle fakta om Malta

I landet Malta bor det omtrent 500 000 innbyggere i et område på ca. 316 km2, hovedstaden i Malta heter Valletta. Landskoden for å ringe noen i Malta fra et annet land er +356. I Malta er det offisielle språket maltesisk og engelsk, og den offisielle valutaen i Malta er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Malta er .mt. Den 21 september feirer Malta sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Maltas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Malta.

Flagg i Malta

Her kan du se hvilket flagg landet Malta har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇹

Før turen til Malta

Hvis du planlegger en reise til Malta, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Malta akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Malta

Før du legger ut på en tur til Malta, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Malta er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Malta. Les mer her om reiseadapter Malta.

Links for at læse mere om Malta

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Malta?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Malta?

Malta på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Malta, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Malta. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Malta. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Malta godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Malta
   ››  Engelsk Wikipedia side om Malta

Malta på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Malta ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.