Hva er klokka?/Malaysia/Kuala Lumpur

Hva er klokka i Kuala Lumpur


Det er morgen i Kuala Lumpur, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kuala Lumpur

Tidszonen som Kuala Lumpur er i er MST (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kuala Lumpur i Malaysia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kuala Lumpur

Her kan du se hva klokken er i Kuala Lumpur i Malaysia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kuala Lumpur.

Generelle fakta om Kuala Lumpur

Kuala Lumpur ligger i Malaysia, og er faktisk også hovedstaden i Malaysia. Det er ca. 1 800 000 innbyggere i Kuala Lumpur, og Kuala Lumpur er ca. 243 km2 (kvadratkilometer) stor. Kuala Lumpur ble grunnlagt i 1859. I Malaysia er det offisielle språket malayisk, og den offisielle valutaen i Malaysia er malaysisk ringgit (MYR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Malaysia er .my. Den 31 august feirer Malaysia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Kuala Lumpur

For å ringe Kuala Lumpur fra et annet land, ring først landskoden for Malaysia som er +60, etterfulgt av retningsnummeret for Kuala Lumpur som er 03, ring deretter nummeret du vil ringe i Kuala Lumpur.

Flagg i Malaysia og Kuala Lumpur

Her kan du se hvilket flagg landet Malaysia har, og dermed også Kuala Lumpur. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇾

Links for at læse mere om Kuala Lumpur

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kuala Lumpur?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kuala Lumpur?

Kuala Lumpur på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kuala Lumpur, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kuala Lumpur. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kuala Lumpur. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kuala Lumpur godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kuala Lumpur
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kuala Lumpur

Kart over Kuala Lumpur i Malaysia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Malaysia Kuala Lumpur ligger.