Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Vilnius


Det er morgen i Vilnius, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Vilnius

Tidszonen som Vilnius er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Vilnius i Litauen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Vilnius

Her kan du se hva klokken er i Vilnius i Litauen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Vilnius.

Generelle fakta om Vilnius

Vilnius ligger i Litauen. Det er ca. 550 000 innbyggere i Vilnius, og Vilnius er ca. 401 km2 (kvadratkilometer) stor. I Litauen er det offisielle språket litauisk, og den offisielle valutaen i Litauen er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Litauen er .lt. Den 16 februar feirer Litauen sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Vilnius

For å ringe Vilnius fra et annet land, ring først landskoden for Litauen som er +370, etterfulgt av retningsnummeret for Vilnius som er 5, ring deretter nummeret du vil ringe i Vilnius.

Soloppgang og solnedgang i Vilnius

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Vilnius både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Vilnius.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:13:28
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:31:58
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:50:27
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:11:47
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:32:08
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:52:28

Flagg i Litauen og Vilnius

Her kan du se hvilket flagg landet Litauen har, og dermed også Vilnius. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇹

Før turen til Vilnius

Hvis du planlegger en reise til Vilnius, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Vilnius akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Vilnius

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Vilnius?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Vilnius?

Vilnius på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Vilnius, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Vilnius. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Vilnius. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Vilnius godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Vilnius
   ››  Engelsk Wikipedia side om Vilnius

Kart over Vilnius i Litauen

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Litauen Vilnius ligger.