Hva er klokka i Litauen


Det er midt om natten i Litauen, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Litauen

Tidszonen som Litauen er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Litauen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Litauen

Her kan du se hva klokken er i Litauen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Litauen.

Generelle fakta om Litauen

I landet Litauen bor det omtrent 2 800 000 innbyggere i et område på ca. 65 300 km2. Landskoden for å ringe noen i Litauen fra et annet land er +370. I Litauen er det offisielle språket litauisk, og den offisielle valutaen i Litauen er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Litauen er .lt. Den 16 februar feirer Litauen sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Litauen

Her kan du se hvilket flagg landet Litauen har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇹

Før turen til Litauen

Hvis du planlegger en reise til Litauen, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Litauen akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Litauen

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Litauen?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Litauen?

Litauen på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Litauen, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Litauen. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Litauen. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Litauen godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Litauen
   ››  Engelsk Wikipedia side om Litauen

Kart over Litauen

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Litauen ligger.