Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Tripoli


Det er aften i Tripoli, torsdagen den 13 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Tripoli

Tidszonen som Tripoli er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tripoli i Libya er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tripoli

Her kan du se hva klokken er i Tripoli i Libya akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tripoli.

Generelle fakta om Tripoli

Tripoli ligger i Libya, og er faktisk også hovedstaden i Libya. Det er ca. 1 200 000 innbyggere i Tripoli, og Tripoli er ca. 400 km2 (kvadratkilometer) stor. I Libya er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Libya er libysk dinar (LYD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Libya er .ly. Den 17 februar feirer Libya sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tripoli

For å ringe Tripoli fra et annet land, ring først landskoden for Libya som er +218, etterfulgt av retningsnummeret for Tripoli som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Tripoli.

Soloppgang og solnedgang i Tripoli

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Tripoli både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Tripoli.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 05:57:01
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 13:07:28
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 20:17:54
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 05:57:05
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 13:07:40
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 20:18:16

Flagg i Libya og Tripoli

Her kan du se hvilket flagg landet Libya har, og dermed også Tripoli. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Libya

Før du legger ut på en tur til Libya, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Libya er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Libya.

Links for at læse mere om Tripoli

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tripoli?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tripoli?

Tripoli på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tripoli, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tripoli. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tripoli. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tripoli godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tripoli
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tripoli

Tripoli i Libya på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Libya Tripoli ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.