Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Libya


Det er aften i Libya, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Libya

Tidszonen som Libya er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Libya er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Libya

Her kan du se hva klokken er i Libya akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Libya.

Generelle fakta om Libya

I landet Libya bor det omtrent 7 000 000 innbyggere i et område på ca. 1 759 541 km2, hovedstaden i Libya heter Tripoli. Landskoden for å ringe noen i Libya fra et annet land er +218. I Libya er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Libya er libysk dinar (LYD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Libya er .ly. Den 17 februar feirer Libya sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Libyas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Libya.

Flagg i Libya

Her kan du se hvilket flagg landet Libya har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Libya

Før du legger ut på en tur til Libya, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Libya er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Libya. Les mer her om reiseadapter Libya.

Links for at læse mere om Libya

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Libyen?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Libyen?

Libya på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Libya, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Libya. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Libya. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Libya godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Libya
   ››  Engelsk Wikipedia side om Libya

Libya på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Libya ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.