Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Zagreb


Det er morgen i Zagreb, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Zagreb

Tidszonen som Zagreb er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Zagreb i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Zagreb

Her kan du se hva klokken er i Zagreb i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Zagreb.

Generelle fakta om Zagreb

Zagreb ligger i Kroatia, og er faktisk også hovedstaden i Kroatia. Det er ca. 810 000 innbyggere i Zagreb, og Zagreb er ca. 641 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Zagreb

For å ringe Zagreb fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Zagreb som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Zagreb.

Soloppgang og solnedgang i Zagreb

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Zagreb både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Zagreb.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:21:16
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:09:09
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:57:02
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:20:09
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:09:19
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:58:30

Flagg i Kroatia og Zagreb

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Zagreb. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Zagreb

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Zagreb?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Zagreb?

Zagreb på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Zagreb, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Zagreb. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Zagreb. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Zagreb godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Zagreb
   ››  Engelsk Wikipedia side om Zagreb

Kart over Zagreb i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Zagreb ligger.