Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Tučepi


Det er morgen i Tučepi, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tučepi

Tidszonen som Tučepi er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tučepi i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tučepi

Her kan du se hva klokken er i Tučepi i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tučepi.

Generelle fakta om Tučepi

Tučepi ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 2 000 innbyggere i Tučepi, og Tučepi er ca. 16 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tučepi

For å ringe Tučepi fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Tučepi som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Tučepi.

Soloppgang og solnedgang i Tučepi

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Tučepi både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Tučepi.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:10:25
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:04:51
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:59:17
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:09:25
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:05:01
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:00:37

Flagg i Kroatia og Tučepi

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Tučepi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Tučepi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tučepi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tučepi?

Tučepi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tučepi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tučepi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tučepi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tučepi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tučepi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tučepi

Kart over Tučepi i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Tučepi ligger.