Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Split


Det er midt om natten i Split, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Split

Tidszonen som Split er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Split i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Split

Her kan du se hva klokken er i Split i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Split.

Generelle fakta om Split

Split ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 178,102 innbyggere i Split, og Split er ca. 79 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Split

For å ringe Split fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Split som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Split.

Soloppgang og solnedgang i Split

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Split både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Split.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:27:06
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:56:41
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:26:16
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:25:21
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:56:24
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:27:27

Flagg i Kroatia og Split

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Split. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Split

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Split?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Split?

Split på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Split, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Split. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Split. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Split godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Split
   ››  Engelsk Wikipedia side om Split

Kart over Split i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Split ligger.