Hva er klokka i Poreč


Det er midt om natten i Poreč, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Poreč

Tidszonen som Poreč er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Poreč i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Poreč

Her kan du se hva klokken er i Poreč i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Poreč.

Generelle fakta om Poreč

Poreč ligger i Kroatia. Det er ca. 17 000 innbyggere i Poreč, og Poreč er ca. 139 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Poreč

For å ringe Poreč fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Poreč som er 52, ring deretter nummeret du vil ringe i Poreč.

Flagg i Kroatia og Poreč

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Poreč. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Poreč

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Poreč?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Poreč?

Poreč på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Poreč, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Poreč. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Poreč. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Poreč godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Poreč
   ››  Engelsk Wikipedia side om Poreč

Kart over Poreč i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Poreč ligger.