Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Brela


Det er morgen i Brela, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Brela

Tidszonen som Brela er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Brela i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Brela

Her kan du se hva klokken er i Brela i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Brela.

Generelle fakta om Brela

Brela ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 2 000 innbyggere i Brela, og Brela er ca. 20 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Brela

For å ringe Brela fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Brela som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Brela.

Soloppgang og solnedgang i Brela

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Brela både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Brela.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:11:10
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:05:21
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:59:32
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:10:10
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:05:31
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:00:53

Flagg i Kroatia og Brela

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Brela. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Brela

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Brela?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Brela?

Brela på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Brela, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Brela. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Brela. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Brela godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Brela
   ››  Engelsk Wikipedia side om Brela

Kart over Brela i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Brela ligger.