Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/Kroatia/Baška Voda

Hva er klokka i Baška Voda


Det er morgen i Baška Voda, mandag den 17. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Baška Voda

Tidszonen som Baška Voda er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Baška Voda i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Baška Voda

Her kan du se hva klokken er i Baška Voda i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Baška Voda.

Generelle fakta om Baška Voda

Baška Voda ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 3 000 innbyggere i Baška Voda, og Baška Voda er ca. 19 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Baška Voda

For å ringe Baška Voda fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Baška Voda som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Baška Voda.

Soloppgang og solnedgang i Baška Voda

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Baška Voda både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Baška Voda.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 05:25:31
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 12:48:37
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 20:11:43
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 05:24:33
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 12:48:39
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 20:12:45

Flagg i Kroatia og Baška Voda

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Baška Voda. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Kroatia

Før du legger ut på en tur til Kroatia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kroatia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kroatia.

Links for at læse mere om Baška Voda

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Baška Voda?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Baška Voda?

Baška Voda på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Baška Voda, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Baška Voda. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Baška Voda. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Baška Voda godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Baška Voda
   ››  Engelsk Wikipedia side om Baška Voda

Baška Voda i Kroatia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Baška Voda ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.