Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/Kroatia/Baška Voda

Hva er klokka i Baška Voda


Det er morgen i Baška Voda, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Baška Voda

Tidszonen som Baška Voda er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Baška Voda i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Baška Voda

Her kan du se hva klokken er i Baška Voda i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Baška Voda.

Generelle fakta om Baška Voda

Baška Voda ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 3 000 innbyggere i Baška Voda, og Baška Voda er ca. 19 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Baška Voda

For å ringe Baška Voda fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Baška Voda som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Baška Voda.

Soloppgang og solnedgang i Baška Voda

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Baška Voda både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Baška Voda.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:11:05
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:05:17
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:59:30
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:10:05
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:05:27
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:00:50

Flagg i Kroatia og Baška Voda

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Baška Voda. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Baška Voda

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Baška Voda?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Baška Voda?

Baška Voda på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Baška Voda, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Baška Voda. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Baška Voda. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Baška Voda godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Baška Voda
   ››  Engelsk Wikipedia side om Baška Voda

Kart over Baška Voda i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Baška Voda ligger.