Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kinshasa


Det er morgen i Kinshasa, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kinshasa

Tidszonen som Kinshasa er i er UTC+1, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kinshasa i Kongo er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kinshasa

Her kan du se hva klokken er i Kinshasa i Kongo akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kinshasa.

Generelle fakta om Kinshasa

Kinshasa ligger i Kongo. Det er ca. 8 750 000 innbyggere i Kinshasa, og Kinshasa er ca. 9 965 km2 (kvadratkilometer) stor. Kinshasa ble grunnlagt 1881. I Kongo er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Kongo er kongolesisk franc (CDF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kongo er .cd. Den 30 juni feirer Kongo sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Kinshasa

For å ringe Kinshasa fra et annet land, ring først landskoden for Kongo som er +243, etterfulgt av retningsnummeret for Kinshasa som er 9, ring deretter nummeret du vil ringe i Kinshasa.

Soloppgang og solnedgang i Kinshasa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kinshasa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kinshasa.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:02:40
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:12:01
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:21:22
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:02:56
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:12:11
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:21:26

Flagg i Kongo og Kinshasa

Her kan du se hvilket flagg landet Kongo har, og dermed også Kinshasa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇩

Links for at læse mere om Kinshasa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kinshasa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kinshasa?

Kinshasa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kinshasa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kinshasa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kinshasa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kinshasa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kinshasa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kinshasa

Kart over Kinshasa i Kongo

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kongo Kinshasa ligger.