Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kongo


Det er eftermiddag i Kongo, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kongo

Tidszonen som Kongo er i er UTC+1, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kongo er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kongo

Her kan du se hva klokken er i Kongo akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kongo.

Generelle fakta om Kongo

I landet Kongo bor det omtrent 92 000 000 innbyggere i et område på ca. 2 345 409 km2. Landskoden for å ringe noen i Kongo fra et annet land er +243. I Kongo er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Kongo er kongolesisk franc (CDF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kongo er .cd. Den 30 juni feirer Kongo sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Kongos byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Kongo.

Flagg i Kongo

Her kan du se hvilket flagg landet Kongo har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇩

Links for at læse mere om Kongo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kongo-Kinshasa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Demokratiske Republik Congo?

Kongo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kongo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kongo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kongo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kongo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kongo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kongo

Kongo på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kongo ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.