Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Shanghai


Det er eftermiddag i Shanghai, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Shanghai

Tidszonen som Shanghai er i er China Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Shanghai i Kina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Shanghai

Her kan du se hva klokken er i Shanghai i Kina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Shanghai.

Generelle fakta om Shanghai

Shanghai ligger i Kina. Det er ca. 34 000 000 innbyggere i Shanghai, og Shanghai er ca. 6 300 km2 (kvadratkilometer) stor. Shanghai ble grunnlagt rundt 4000 f.Kr.. I Kina er det offisielle språket kinesisk, og den offisielle valutaen i Kina er kinesisk renminbi (CNY). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kina er .cn. Den 1 oktober feirer Kina sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Shanghai

For å ringe Shanghai fra et annet land, ring først landskoden for Kina som er +86, etterfulgt av retningsnummeret for Shanghai som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Shanghai.

Soloppgang og solnedgang i Shanghai

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Shanghai både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Shanghai.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:48:16
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:07:14
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:26:12
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:47:43
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:07:24
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:27:06

Flagg i Kina og Shanghai

Her kan du se hvilket flagg landet Kina har, og dermed også Shanghai. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇳

Før turen til Shanghai

Hvis du planlegger en reise til Shanghai, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kinesiske yuan (CNY) valuta som brukes i Shanghai akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kinesiske yuan valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og kinesiske yuan (CNY).

Links for at læse mere om Shanghai

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Shanghai?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Shanghai?

Shanghai på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Shanghai, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Shanghai. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Shanghai. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Shanghai godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Shanghai
   ››  Engelsk Wikipedia side om Shanghai

Kart over Shanghai i Kina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kina Shanghai ligger.