Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kenya


Det er aften i Kenya, søndag den 18. april 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kenya

Tidszonen som Kenya er i er East Africa Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kenya er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kenya

Her kan du se hva klokken er i Kenya akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kenya.

Generelle fakta om Kenya

I landet Kenya bor det omtrent 49 000 000 innbyggere i et område på ca. 580 367 km2, hovedstaden i Kenya heter Nairobi. Landskoden for å ringe noen i Kenya fra et annet land er +254. I Kenya er det offisielle språket engelsk og swahili, og den offisielle valutaen i Kenya er kenyansk shilling (KES). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kenya er .ke. Den 12 desember feirer Kenya sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Kenyas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Kenya.

Flagg i Kenya

Her kan du se hvilket flagg landet Kenya har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Kenya

Før du legger ut på en tur til Kenya, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kenya er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kenya

Links for at læse mere om Kenya

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kenya?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kenya?

Kenya på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kenya, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kenya. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kenya. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kenya godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kenya
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kenya

Kenya på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kenya ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.