Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nairobi


Det er frokosttid i Nairobi, tirsdag den 9. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Nairobi

Tidszonen som Nairobi er i er East Africa Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nairobi i Kenya er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nairobi

Her kan du se hva klokken er i Nairobi i Kenya akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nairobi.

Generelle fakta om Nairobi

Nairobi ligger i provinsen Nairobi i Kenya, og er faktisk også hovedstaden i Kenya. Det er ca. 3 150 000 innbyggere i Nairobi, og Nairobi er ca. 684 km2 (kvadratkilometer) stor. Nairobi ble grunnlagt i 1899. I Kenya er det offisielle språket engelsk og swahili, og den offisielle valutaen i Kenya er kenyansk shilling (KES). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kenya er .ke. Den 12 desember feirer Kenya sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Nairobi

For å ringe Nairobi fra et annet land, ring først landskoden for Kenya som er +254, etterfulgt av retningsnummeret for Nairobi som er 020, ring deretter nummeret du vil ringe i Nairobi.

Soloppgang og solnedgang i Nairobi

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Nairobi både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Nairobi.

Soloppgang i dag
tirsdag 09. mars 2021
kl. 06:39:17
Senit i dag
tirsdag 09. mars 2021
kl. 12:43:04
Solnedgang i dag
tirsdag 09. mars 2021
kl. 18:46:52
Soloppgang i morgen
onsdag 10. mars 2021
kl. 06:39:03
Senit i morgen
onsdag 10. mars 2021
kl. 12:42:49
Solnedgang i morgen
onsdag 10. mars 2021
kl. 18:46:34

Flagg i Kenya og Nairobi

Her kan du se hvilket flagg landet Kenya har, og dermed også Nairobi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Kenya

Før du legger ut på en tur til Kenya, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kenya er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kenya

Links for at læse mere om Nairobi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nairobi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nairobi?

Nairobi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nairobi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nairobi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nairobi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nairobi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nairobi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nairobi

Nairobi i Kenya på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kenya Nairobi ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.