Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Phnom Penh


Det er morgen i Phnom Penh, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Phnom Penh

Tidszonen som Phnom Penh er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Phnom Penh i Kambodsja er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Phnom Penh

Her kan du se hva klokken er i Phnom Penh i Kambodsja akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Phnom Penh.

Generelle fakta om Phnom Penh

Phnom Penh ligger i Kambodsja, og er faktisk også hovedstaden i Kambodsja. Det er ca. 1 500 000 innbyggere i Phnom Penh, og Phnom Penh er ca. 680 km2 (kvadratkilometer) stor. Phnom Penh ble grunnlagt 1372. I Kambodsja er det offisielle språket khmer, og den offisielle valutaen i Kambodsja er kambodsjansk riel (KHR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kambodsja er .kh. Den 9 november feirer Kambodsja sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Phnom Penh

For å ringe Phnom Penh fra et annet land, ring først landskoden for Kambodsja som er +855, etterfulgt av retningsnummeret for Phnom Penh som er 023, ring deretter nummeret du vil ringe i Phnom Penh.

Soloppgang og solnedgang i Phnom Penh

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Phnom Penh både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Phnom Penh.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 05:54:12
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:02:57
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:11:42
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 05:53:36
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:02:40
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:11:44

Flagg i Kambodsja og Phnom Penh

Her kan du se hvilket flagg landet Kambodsja har, og dermed også Phnom Penh. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇭

Links for at læse mere om Phnom Penh

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Phnom Penh?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Phnom Penh?

Phnom Penh på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Phnom Penh, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Phnom Penh. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Phnom Penh. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Phnom Penh godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Phnom Penh
   ››  Engelsk Wikipedia side om Phnom Penh

Kart over Phnom Penh i Kambodsja

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kambodsja Phnom Penh ligger.