Hva er klokka i Kambodsja


Det er midt om natten i Kambodsja, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kambodsja

Tidszonen som Kambodsja er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kambodsja er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kambodsja

Her kan du se hva klokken er i Kambodsja akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kambodsja.

Generelle fakta om Kambodsja

I landet Kambodsja bor det omtrent 15 000 000 innbyggere i et område på ca. 181 035 km2, hovedstaden i Kambodsja heter Phnom Penh. Landskoden for å ringe noen i Kambodsja fra et annet land er +855. I Kambodsja er det offisielle språket khmer, og den offisielle valutaen i Kambodsja er kambodsjansk riel (KHR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kambodsja er .kh. Den 9 november feirer Kambodsja sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Kambodsja

Her kan du se hvilket flagg landet Kambodsja har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇭

Links for at læse mere om Kambodsja

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kambodja?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cambodja?

Kambodsja på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kambodsja, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kambodsja. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kambodsja. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kambodsja godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kambodsja
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kambodsja

Kart over Kambodsja

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kambodsja ligger.