Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sana


Det er midt om natten i Sana, fredagen den 14 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Sana

Tidszonen som Sana er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sana i Jemen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sana

Her kan du se hva klokken er i Sana i Jemen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sana.

Generelle fakta om Sana

Sana ligger i Jemen, og er faktisk også hovedstaden i Jemen. Det er ca. 4 200 000 innbyggere i Sana, og Sana er ca. 126 km2 (kvadratkilometer) stor. I Jemen er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Jemen er jemenittisk rial (YER). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Jemen er .ye. Den 22 mai feirer Jemen sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sana

For å ringe Sana fra et annet land, ring først landskoden for Jemen som er +967, etterfulgt av retningsnummeret for Sana som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Sana.

Soloppgang og solnedgang i Sana

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Sana både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Sana.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 05:31:17
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 12:03:22
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 18:35:27
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 05:31:25
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 12:03:35
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 18:35:44

Flagg i Jemen og Sana

Her kan du se hvilket flagg landet Jemen har, og dermed også Sana. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇾🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Jemen

Før du legger ut på en tur til Jemen, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Jemen er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jemen. Les mer her om reiseadapter Jemen.

Links for at læse mere om Sana

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sanaa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sanaá?

Sana på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sana, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sana. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sana. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sana godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sana
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sana

Sana i Jemen på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Jemen Sana ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.