Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Jemen


Det er morgen i Jemen, torsdag den 23. september 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Jemen

Tidszonen som Jemen er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Jemen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Jemen

Her kan du se hva klokken er i Jemen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Jemen.

Generelle fakta om Jemen

I landet Jemen bor det omtrent 29 000 000 innbyggere i et område på ca. 527 968 km2, hovedstaden i Jemen heter Sana. Landskoden for å ringe noen i Jemen fra et annet land er +967. I Jemen er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Jemen er jemenittisk rial (YER). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Jemen er .ye. Den 22 mai feirer Jemen sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Jemens byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Jemen.

Flagg i Jemen

Her kan du se hvilket flagg landet Jemen har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇾🇪

Stikkontakt og reiseadapter i Jemen

Før du legger ut på en tur til Jemen, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Jemen er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jemen

Links for at læse mere om Jemen

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Jemen?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Yemen?

Jemen på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Jemen, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Jemen. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Jemen. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Jemen godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Jemen
   ››  Engelsk Wikipedia side om Jemen

Jemen på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Jemen ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.