Hva er klokka i Tokyo


Det er morgen i Tokyo, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tokyo

Tidszonen som Tokyo er i er Japan Standard Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tokyo i Japan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tokyo

Her kan du se hva klokken er i Tokyo i Japan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tokyo.

Generelle fakta om Tokyo

Tokyo ligger i Kantō-regionen på øya Honshu i Japan. Det er ca. 13 700 000 innbyggere i Tokyo, og Tokyo er ca. 2 187 km2 (kvadratkilometer) stor. I Japan er det offisielle språket japansk, og den offisielle valutaen i Japan er japansk yen (JPY). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Japan er .jp. Den 23 desember feirer Japan sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tokyo

For å ringe Tokyo fra et annet land, ring først landskoden for Japan som er +81, etterfulgt av retningsnummeret for Tokyo som er 3, ring deretter nummeret du vil ringe i Tokyo.

Flagg i Japan og Tokyo

Her kan du se hvilket flagg landet Japan har, og dermed også Tokyo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇯🇵

Før turen til Tokyo

Hvis du planlegger en reise til Tokyo, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den japanske yen (JPY) valuta som brukes i Tokyo akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en japanske yen valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og japanske yen (JPY).

Et annet nettsted som du egentlig ikke bør gå glipp av når det gjelder Tokyo er bloggen hannagaita.com. Spesielt posten Adventures in Tokyo som inneholder mange fine bilder fra Tokyo og området rundt er virkelig et must å lese!

Links for at læse mere om Tokyo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tokyo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tokyo?

Tokyo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tokyo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tokyo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tokyo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tokyo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tokyo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tokyo

Kart over Tokyo i Japan

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Japan Tokyo ligger.