Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Okinawa


Det er morgen på Okinawa, mandag den 17. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone på Okinawa

Tidszonen som Okinawa er i er Japan Standard Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Okinawa i Japan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Okinawa

Her kan du se hva klokken er på Okinawa i Japan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Okinawa.

Generelle fakta om Okinawa

Okinawa ligger i Japan. Det er ca. 1 500 000 innbyggere i Okinawa, og Okinawa er ca. 2 281 km2 (kvadratkilometer) stor. I Japan er det offisielle språket japansk, og den offisielle valutaen i Japan er japansk yen (JPY). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Japan er .jp. Den 23 desember feirer Japan sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Okinawa

For å ringe Okinawa fra et annet land, ring først landskoden for Japan som er +81, etterfulgt av retningsnummeret for Okinawa som er 98, ring deretter nummeret du vil ringe på Okinawa.

Soloppgang og solnedgang i Okinawa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Okinawa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Okinawa.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 05:40:10
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 12:24:37
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 19:09:04
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 05:39:41
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 12:24:39
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 19:09:37

Flagg i Japan og Okinawa

Her kan du se hvilket flagg landet Japan har, og dermed også Okinawa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇯🇵

Før turen til Okinawa

Hvis du planlegger en reise til Okinawa, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den japanske yen (JPY) valuta som brukes på Okinawa akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne japanske yen valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og japanske yen.

Stikkontakt og reiseadapter i Japan

Før du legger ut på en tur til Japan, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Japan er Typ A, Typ B, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Japan

Links for at læse mere om Okinawa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Okinawa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Okinawa?

Okinawa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Okinawa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Okinawa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Okinawa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Okinawa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Okinawa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Okinawa

Okinawa i Japan på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Japan Okinawa ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.