Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Fukushima


Det er morgen i Fukushima, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Fukushima

Tidszonen som Fukushima er i er Japan Standard Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Fukushima i Japan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Fukushima

Her kan du se hva klokken er i Fukushima i Japan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Fukushima.

Generelle fakta om Fukushima

Fukushima ligger i i regionen Tohoku i Nord-Honshu i Japan. Det er ca. 290 000 innbyggere i Fukushima, og Fukushima er ca. 768 km2 (kvadratkilometer) stor. I Japan er det offisielle språket japansk, og den offisielle valutaen i Japan er japansk yen (JPY). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Japan er .jp. Den 23 desember feirer Japan sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Fukushima

For å ringe Fukushima fra et annet land, ring først landskoden for Japan som er +81, etterfulgt av retningsnummeret for Fukushima som er 024, ring deretter nummeret du vil ringe i Fukushima.

Soloppgang og solnedgang i Fukushima

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Fukushima både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Fukushima.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 06:45:27
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 11:50:58
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 16:56:29
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:44:42
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:51:09
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:57:36

Flagg i Japan og Fukushima

Her kan du se hvilket flagg landet Japan har, og dermed også Fukushima. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇯🇵

Før turen til Fukushima

Hvis du planlegger en reise til Fukushima, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den japanske yen (JPY) valuta som brukes i Fukushima akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en japanske yen valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og japanske yen (JPY).

Links for at læse mere om Fukushima

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Fukushima?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Fukushima?

Fukushima på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Fukushima, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Fukushima. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Fukushima. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Fukushima godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Fukushima
   ››  Engelsk Wikipedia side om Fukushima

Kart over Fukushima i Japan

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Japan Fukushima ligger.