Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Venezia


Det er morgen i Venezia, onsdagen den 28 september 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Venezia

Tidszonen som Venezia er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Venezia i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Venezia

Her kan du se hva klokken er i Venezia i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Venezia.

Generelle fakta om Venezia

Venezia ligger i regionen Veneto i Italia. Det er ca. 265 000 innbyggere i Venezia, og Venezia er ca. 415 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Venezia

For å ringe Venezia fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Venezia som er 041, ring deretter nummeret du vil ringe i Venezia.

Soloppgang og solnedgang i Venezia

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Venezia både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Venezia.

Soloppgang i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 07:05:08
Senit i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 13:01:23
Solnedgang i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 18:57:39
Soloppgang i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 07:06:23
Senit i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 13:01:03
Solnedgang i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 18:55:44

Flagg i Italia og Venezia

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Venezia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Venezia

Hvis du planlegger en reise til Venezia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Venezia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Italia

Før du legger ut på en tur til Italia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Italia er Typ L, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Italia. Les mer her om reiseadapter Italia.

Links for at læse mere om Venezia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Venedig?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Venedig?

Venezia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Venezia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Venezia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Venezia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Venezia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Venezia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Venezia

Venezia i Italia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Venezia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.