Hva er klokka i Venezia


Det er midt om natten i Venezia, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Venezia

Tidszonen som Venezia er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Venezia i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Venezia

Her kan du se hva klokken er i Venezia i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Venezia.

Generelle fakta om Venezia

Venezia ligger i regionen Veneto i Italia. Det er ca. 265 000 innbyggere i Venezia, og Venezia er ca. 415 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Venezia

For å ringe Venezia fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Venezia som er 041, ring deretter nummeret du vil ringe i Venezia.

Flagg i Italia og Venezia

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Venezia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Venezia

Hvis du planlegger en reise til Venezia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Venezia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Venezia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Venedig?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Venedig?

Venezia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Venezia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Venezia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Venezia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Venezia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Venezia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Venezia

Kart over Venezia i Italia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Venezia ligger.