Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Pisa


Det er morgen i Pisa, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Pisa

Tidszonen som Pisa er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Pisa i Italia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Pisa

Her kan du se hva klokken er i Pisa i Italia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Pisa.

Generelle fakta om Pisa

Pisa ligger i regionen Toscana i Italia. Det er ca. 95 000 innbyggere i Pisa, og Pisa er ca. 185 km2 (kvadratkilometer) stor. I Italia er det offisielle språket italiensk, og den offisielle valutaen i Italia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Italia er .it. Den 2 juni feirer Italia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Pisa

For å ringe Pisa fra et annet land, ring først landskoden for Italia som er +39, etterfulgt av retningsnummeret for Pisa som er 050, ring deretter nummeret du vil ringe i Pisa.

Soloppgang og solnedgang i Pisa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Pisa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Pisa.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:38:09
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:31:29
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:24:48
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:37:08
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:31:39
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:26:10

Flagg i Italia og Pisa

Her kan du se hvilket flagg landet Italia har, og dermed også Pisa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇹

Før turen til Pisa

Hvis du planlegger en reise til Pisa, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Pisa akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Pisa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Pisa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Pisa?

Pisa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Pisa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Pisa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Pisa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Pisa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Pisa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Pisa

Kart over Pisa i Italia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Italia Pisa ligger.